"Life is too short to drink bad Drinks"

Private Shopping

We gaan ons allemaal voorbereiden op misschien wel de meest vreemde feestdagen die we ooit hebben meegemaakt. Gezien alle maatregelen rondom het coronavirus willen wij iedereen de gelegenheid bieden om rustig en veilig uw aankopen te kunnen doen én voor het advies in combinatie met uw gerechten.

Zelf vinden wij het belangrijk dat we 1.5 meter van elkaar kunnen houden en dat is met de te verwachte drukte rondom de feestdagen een grote uitdaging. Op korte termijn zullen wij u bij de ingang van de winkel middels een soort stoplicht op de hoogte brengen of het maximaal aantal personen binnen bereikt is.

Daarnaast gaan wij vanaf maandag 16 november iedere maandag open van 13.00 - 18.00 uur om zo de drukte over de hele week te kunnen spreiden. Naast deze extra openingstijden geven wij u bovendien de mogelijkheid om buiten openingstijden te komen shoppen. Op onderstaande dagen kunt u een afspraak maken zodat we één op één op een verantwoorde manier uw geschenken kunnen samenstellen, u kunnen adviseren met de lekkerste dranken bij allerlei gerechten of voor het ophalen van bestellingen. Maak hier alstublieft gebruik van want we zullen geen uitzonderingen maken op de na te leven regels!

Een afspraak inplannen kunt u telefonisch, per email of in de winkel doen.

 

Private Shopping mogelijkheden:

  • Dinsdagen van 18.00 - 20.00 uur
  • Woensdagen van 18.00 - 20.00 uur
  • Donderdagen van 18.00 - 20.00 uur
  • Zaterdagen van 18.00 - 20.00 uur

 

Andere momenten inclusief zondag zijn uiteraard bespreekbaar. 

Nogmaals: maak er gebruik van zodat we u op de best mogelijke manier kunnen adviseren.