"Life is too short to drink bad Drinks"

Geschenken

Leuk om te krijgen, maar misschien nog wel leuker om weg te geven. Geschenken van WijnZinnig Gendt doen het altijd goed. We hebben altijd een flinke selectie geschenken kant en klaar in de winkel staan om direct door u meegenomen te worden, maar nog leuker is het om uw persoonlijke geschenk zelf samen te stellen. 

Door ons zeer uitgebreide assortiment kunt u voor ieder gewenst bedrag een origineel geschenk samenstellen. Verpakkingen als mandjes, kisten, rekjes, dozen, bakjes, teiltjes, cadeaupapier en foliezakken zijn ruim aanwezig voor u.

In de winkel vindt u altijd tientallen bierpakketten voor u gemaakt. Dit varieert van €4,95 tot €25,00 per pakket. Flessen bier in groot formaat zijn ook voorradig. Uiteraard ook een brede selectie wijnpakketten. Deze kunnen wij ook verpakken met een koker of zakje nootjes, toast met tapenade of andere producten.

'Standaard' geschenkverpakkingen van sterke dranken zijn er ook in overvloed. Whiskygeschenken, Likeuren met bijpassende glazen, tasting sets, Kruidenlikeuren en flessen wijn met leuke etiketten voor verjaardagen, pensioen en nieuw huis.

Naast alle producten uit de winkel is een Cadeaubon van WijnZinnig Gendt ook een aanrader. Misschien niet altijd origineel om te geven, maar de ontvanger kan er wel iets voor halen wat precies bij hem of haar past. De waarde van de cadeaubon bepaalt u zelf en de bonnen hoeven niet in een keer te worden besteed. Geldig blijven ze altijd. 

Laat je inspireren in de winkel en ga voor dat unieke geschenk want er is teveel om op te noemen.