Neem contact met ons op: 06 57 59 21 94

Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

juli 2017
€39.5

Culinair Outside

2 juli van 13:00 tot 17:00
De Klok Horeca Gendt,

4 kleine gerechten, op de zomer gebaseerd en 8 levendige wijnen die passen bij de hogere temperaturen. Dat alles in de sfeervolle setting bij de Klok Horeca Gendt. Het parkeerterrein zal omgetoverd worden tot een geweldig restaurant terras. Live Cooking en Live muziek zullen niet ontbreken.   Meld je snel aan, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Find out more »
september 2017
€50

Masterclass Port inclusief diner = VOL

10 september van 14:30 tot 20:00
Grand Café Nr. 19,

Deze middag gaan we dieper in op de materie van het product Port. We proeven alle verschillende stijlen en meerdere verschillende jaartallen. Aansluitend serveren wij een 3-gangen menu bij Grand Café Nr. 19   Meld je snel aan, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Find out more »
€20

Masterclass Rum

30 september van 20:00 tot 22:30
De Klok Horeca Gendt,

Vanavond verzorgt Ronald Anneveldt een masterclass Rum bij De Klok Horeca Gendt. 6 verschillende stijlen, aroma's en leeftijden. Altijd al meer willen weten over dit product en bent u klaar met de standaard rum/cola? Deze proeverij is echt iets voor u! Aanmelden kan via info@wijnzinnig.eu    

Find out more »
oktober 2017

Speciale proeverij

7 oktober van 20:00 tot 23:00
Onbenoemde locatie, Millingen, + Google Map

Vanavond gaan we een speciale proeverij verzorgen in Millingen. De invulling is nog een verrassing, maar er komen verschillende producten aan bod. Deze proeverij is op uitnodiging van de Schutterij in Millingen.

Find out more »
€45

Wild & Wijn Weekend

21 oktober van 19:00 tot 22 oktober van 17:00
De Klok Horeca Gendt,

Dit weekend serveren wij op zaterdag een 4-tal kleine gerechten op het wildseizoen gebaseerd. Ieder gerecht krijgt 2 verschillende wijnen als begeleider. Zondagmiddag serveren wij exact hetzelfde menu en wijnen, maar dan overdag. Een begrip inmiddels in Gendt en omgeving. Ook dit jaar zal Live Muziek niet ontbreken. Aanmelden kan zodra dit bekend is via de Nieuwsbrief van WijnZinnig Gendt

Find out more »
november 2017

Whisky proeverij met Jock Shaw = VOL

10 november van 20:00 tot 23:00
De Klok Horeca Gendt,

Vanavond mogen we met trots Jock Shaw weer ontvangen in Gendt. Meermalen is Jock verantwoordelijk geweest voor een whisky proeverij van WijnZinnig Gendt.   Ook vanavond zullen we weer een mooie selectie whisky proeven. Aanmelden kan zodra dit bekend is via de nieuwsbrief van WijnZinnig Gendt.

Find out more »
+ Export Events